СЕРВИСЕР НА ДИЗЕЛ ЕЛЕКТРИЧНИ ГЕНЕРАТОРИ DG-FIB/001

 • Објавен пред 7 месеци
 • ФИБЕРНЕТ М-К
 • Активен до 04.03.2019
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ФИБЕРНЕТ М-К:

ИНСТАЛЕР НА МРЕЖНА ОПРЕМА за ТЕТОВО

Компанијата ФИБЕРНЕТ М-К Скопје е македонска компанија специјализирана во B2B (Business-to-Business) сегментот, опслужувајќи бизниси и компании од сите сектори. Компанијата е една од водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и интеграција на нисконапонски системи, оптички мрежи, комплексна инфраструктура, резервно напојување, електрични инсталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Тимот на ФИБЕРНЕТ M-K Скопје е составен од високо квалификувани и стручни лица подготвени да одговорат со квалитетни решенија од соодветната област. Тимот е во постојан пораст, па поради тоа во моментов компанијата има потреба од вработување на нови лица во областа на оператива, за работно место – СЕРВИСЕР НА ДИЗЕЛ ЕЛЕКТРИЧНИ ГЕНЕРАТОРИ.

 

СЕРВИСЕР НА ДИЗЕЛ ЕЛЕКТРИЧНИ ГЕНЕРАТОРИ DG-FIB/001

 

Работни задачи:

 • Комплетно сервисирање на дизел електрични генератори со мотор со внатрешно согорување
 • Тековно одржување на веќе инсталирани дизел електрични генератори со посета на локација
 • Монтажа на електрични ормани за автоматско стартување на генератор
 • Монтажа на опрема за далечинска контрола на генератор
 • Инсталација на нови системи, поврзување и пуштање во активна работа

Потребни квалификации:

 • Возачка дозвола Б категорија, со искуство во сообраќај
 • Познавање на англиски јазик
 • Одговорност во извршување на работните обврски
 • Комуникациски вештини
 • Самоиницијативност при извршување на работните задачи
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок на зададени рокови
 • За предност ќе се смета познавање на работи поврзани со дизел електрични генератори

На кандидатите им нудиме:

 • Позитивна работна атмосфера со отворена комуникација
 • Употреба на модерна технологија и соодветна опрема
 • Континуирано усовршување и едукација во сите области (стручни, индивидулни, итн.)
 • Можност за напредување
 • Работа на големи и комплексни проекти кои нудат предизвици за совладување

 

Доколку ги исполнувате наведените услови и сакате нови предизвици и развој во кариерата, тогаш испратете ваша кратка биографија (CV) и мотивациско писмо на следната e-mail адреса vrabotuvanje@fibernet.mk, со задолжително назнака СЕРВИСЕР НА ДИЗЕЛ ЕЛЕКТРИЧНИ ГЕНЕРАТОРИ DG-FIB/001.

Огласот ќе биде активен до 04.03.2019 година.

КЛИКНИ