Комерцијалист

 • Објавен пред 2 недели
 • Дијамант93
 • Активен до 21.06.2024
 • Позиција: Комерцијалист/Агент
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 0

Дијамант 93 Скопје

Ул . 852 бр. 62  Комплекс  Газела

Компанијата Дијамант 93 дооел е основана 1993 година и се занимава со продажба на производи за хигиена и прибор за домаќинство. Дијамант 93 почна да работи како мала, семејна фирма, но како резултат на нашето 28 годишно успешно работење и перманентниот раст, денес компанијата се вбројува меѓу големите фирми во Македонија.Компанијата ДИЈАМАНТ 93 се занимава со трговија на големо со:

 • Производи за домаќинство
 • Производи за одржување на хигена
 • Програми за купатила, сушари, даски за пеглање итн

Позиција : Комерцијалист - Мрчндајзер

Опис на работното место :

 • Прием-креирање на нарачки по зададен план на движење по објекти низ цела територија на државата
 • Мрчндајзинг
 • Следење на продажбата и преземање на активности со цел зголемување на истата
 • Изработка на потребна документација
 • Воспоставување на контакти со клиенти , со цел остварување на продажба
 • Почитување на процедурите на работа.

Квалификации

 • Образование минимум ССС
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Претходно работно искуство во наведената област

Лични карактеристики

 • Иницијатива , комуникативност , упорност , одговорност
 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини , организациски и аналитички способности
 • Проактивен и професионален пристап во работата
 • Чесност и лојалност
 • Способност за работа во тим и во динамична средина

Ние нудиме :

 •  Можност за индивидуален напредок во работата и усовршување      преку дополнителни обуки и тренинзи
 • Одлични услови за работа
 • Бонуси за исполнет таргет

Сите заентересирани кои имаат желба за работа во дистрибутивниот сектор ги повикуваме да  ја испратат својата професионална биографија ( CV ) - и мотивационо писмо на емаил  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сите некомплетни и несоодветни апликации нема да бидат земени во предвид!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »