Продавачи - 2

 • Објавен пред 5 месеци
 • PEKO DOOEL Skopje
 • Активен до 02.07.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Почитувани,

ПЕКО ДОО Скопје има потреба од 2 (двајца) продавачи, и тоа 1 (еден) на определно време 3 (три) месеци и 1 (еден) на неопределено време, во продажното место во Скопје Ситимол.

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование
 • Минимум основно познавање на англиски
 • Со или без работно искуство
 • Основно познавање на MS OFFICE

Личен профил:

 • Љубезен и професионален однос кон потрошувачите
 • Сериозен и одговорен пристап кон поставените задачи
 • Комуникативна, одговорна и лојална личност
 • Самоиницијативност, способност за организација и посветеност на работата
 • Динамичност, желба за работа и тимски дух

Работни задачи:

 • Услуга во согласност со процедурите на компанијата
 • Прием, редење, изложување и сортирање на робата
 • Грижа за хигиена во продажното место 
 • Работа на каса

Нудиме:

 • Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим;
 • Континуирана обука и можност за напредување;
 • Можност за остварување на дополнителен продажен бонус и наградувања;

Работно време:

 • Работното време ќе се организира во две смени, и тоа:
 • Прва смена од 09:00-16:00 
 • Втора смена од 15:00-22:00

Основна месечна нето плата: 18.000 ден.

Сите заинтересирани кандидати својата Професионална Биографија (CV) може да ја достават по електронски пат на следнава адреса: pekomakedonija@gmail.com

*** Само кандидатите кои ќе бидат избрани во потесен круг ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ