ИВАМА ТРАДЕ ДООЕЛ СКОПЈЕ: Персонал за работа во Принтерист Студио дигитал принт Веро Центар

Персонал за работа во Принтерист Студио дигитал принт Веро Центар

Плата од 24.000 ден. до 35.000 ден.

Принт Студио Ивама во Веро Центар - JUMBO има потреба од комуникативна,енергична и позитивна личност со елан за работа.

  • Пожелно е познавање на Photoshop или други графички програми.
  • Нудиме редовна плата, полно осигурување, регреси и бонуси, сите работни бенефици и можност за брзо унапредување во работата.
  • Предност искуство во работење на иста или слична дејност.

Вашите кратки биографии приложете ги на емаил:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »