Solvis: Медицински претставник

 • Објавен пред 11 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 13.01.2017
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

Опис на работни задачи:

 • Редовна посета на доктори и аптеки;
 • Градење и одржување на позитивни професионални релации со медицински установи и медицински персонал;
 • Изработка и реализација на неделни и месечни извештаи од работата на терен.
   

Заинтересираните кандидати потребно е да испратат своја биографија (CV), мотивационо писмо, понова фотографија, фотокопија од диплома или уверение на е-маил адерса: maja.gjuroska@solvis.mk со назнака за позиција „Медицински претставник“.

Испратените документите да бидат на македонски и на англиски јазик.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Завршено високо образование(медицина,фармација,стоматологија)
 • Силни комуникациски и продажни вештини;
 • Флексибилност за работа на терен;
 • Работно искуство во продажба во областа на медицината, фармацевтската индустрија или сличен сектор ќе се смета за предност;
 • Одлично познавање на англиски јазик и компјутери;
 • Задолжително поседување на возачка дозвола.
КЛИКНИ