Фармацевт

 • Објавен на 2.2018
 • Еурофарм
 • Активен до 24.02.2018
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Еурофарм:

За работа во аптека

 

Еурофарм има потреба од:

 

Фармацевтски техничар за работа во аптека Еурофарм Тафталиџе - трета смена

 

Потребни квалификации:

 • Завршен Фармацевтски факултет,
 • Лиценца за работа,
 • Со работно искуство,
 • Одлично познавање на англиски јазик, 
 • Одлично познавање на MS Office,

 

Личен профил:

 • Професионален и позитивен однос,
 • Комуникативност и љубезност,
 • Способност за тимска работа и адаптирање на промени.

 

Вашето CV пратете го на mail: eurofarm@eurofarm.com.mk

КЛИКНИ