Шеф на ресторан во Хотел Холидеј Ин - Скопје

За компанијата: Македонијатурист а.д. Скопје е најголемата и најуспешната компанија во областа на хотелиерството и ресторанските услуги во Република Северна Македонија која работи успешно располагајќи со 5 (пет) хотели... повеќе за компанијата »

Хотел Холидеј Ин Скопје има потреба од 

Шеф на ресторан

Потребни квалификации:

  • Претходно искуство во областа
  • Аналитичен, ориентиран кон успех
  • Посветеност, мотивираност, иницијативност

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »