ВОЗАЧ НА ТОВАРНО ВОЗИЛО

Поради потреба од нов кадар во Скопје, СЕТЕК СЕ ОД ТЕХНИКА распишува конкурс за работа:

ВОЗАЧ НА ТОВАРНО ВОЗИЛО 

Ви нудиме вработување и можност за професионална надградба и напредување.

Ве покануваме да станете дел на нашиот тим.

Локација: Ул. 1523 бр.1  СЕТЕК магацин

позиција: Шофер
 

Одговорности и задачи:

  • Возење на роба со доставување на истата до крајните потрошувачи
  • Возење на роба со доставување на истата до салоните на Сетек во Скопје
  • Издавање на робата и потребна документација
  • Проверка на истата   

 

Потребни квалификации:

  • ССС
  • Возачка дозвола Ц категорија (Задолжителна)

 

Сите заинтересирани кандидати треба да го достават своето CV на vrabotuvanje@set.mk со наслов на огласот “ШОФЕР”. Ве молиме без телефонски јавувања.

КЛИКНИ