Лице за спремање на крофни и слатки

  • Објавен пред 2 недели
  • Донут бар
  • Активен до 21.05.2022
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Donut bar вработува млади лица со желба за работа со и без работно искуство. Можност за работа на скратено и полно работно време. 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »