Шивачи/Технолози

  • Објавен пред една недела
  • ТЕКСПОРТ -ДООЕЛ-СКОПЈЕ
  • Активен до 09.12.2021
  • Позиција: Текстилна индустрија
  • Локација: Скопје

Австриска компанија има потреба од:

40 шивачи со и без работно искуство

3 технолози текстилни инжинери со и без работно искуство

Телефон за контакт 075/484-792