Центро-Фрута: Готвач

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 31.01.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Хотел Центро бизнис Виница има потреба од: 2 готвачи; минимум ССС; со работно искуство;

Компанијата ги обезбедува потребните средства за работа и нуди можност за солидна заработувачка и професионална надградба.

Огласот е активен до 31.01.2017 година

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • ССС
  • работно искуство

Е-ПОШТА: centrofruta2003@yahoo.com

КЛИКНИ