Кувар/ка и садомијач/ка

Мексиканскиот ресторан Амигос го проширува својот тим со КУВАР/КА и САДОМИЈАЧ/КА.

Доколку сте заинтересирани за една од позициите, контактирајте не на 071230314 или на andrej@magnetik.com.mk

КЛИКНИ