Продавач во салон за мебел ФОРМА НОВА-ШТИП

 • Објавен пред 4 месеци
 • ФОРМА НОВА
 • Активен до 30.09.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Штип

Салон за мебел ФОРМА НОВА во Штип  поради зголемен обем на работа има потреба од продавач/ка

 

Потребни квалификации:

 • средно образование
 • со/без работно искуство
 • вредна и совесна личност
 • подготвеност за тимска работа
 • основно познавање на работа со компјутер

 

Нудиме:

 • пријатна работна атмосфера
 • работно време во смени од 09-15 часот и од 14-20 часот
 • исплата на регрес за годишен одмор (К-15)

 

Вашите ЦВ Ве молиме да ги доставите на forma@formanovamk.com

КЛИКНИ