Shpallje për hyrje në bazën e kandidatëve potencial

За компанијата: ЕВН АД Скопје е енергетска компанија која на македонскиот пазар е активна од 2006 година. Дел е од ЕВН АГ Групацијата, водечки европски бренд за услуги во доменот на енергијата и животната средина. ЕВН... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • ЕВН Македонија
  • Активен до 22.10.2021
  • Позиција: Телефонски оператор
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)