Шанкер/ка и Келнер/ка

  • Објавен пред една недела
  • Дневна доза кафе дооел
  • Активен до 25.05.2022
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

Дневна доза е нов интересен семеен концепт на кафе бар, преку кој целта ни е да ги гледаме секојневните насмевки на нашите потрошувачи. Секојдневното патување кон нашата визија, посветеноста, внимателноста и желбата за надградување е нашиот главен мотив.

Придружете се на нашето семејство

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »