Асистент за продажба

  • Објавен пред 3 дена
  • Body Line fesn dooel
  • Активен до 29.09.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Бутик Боди Лајн тц. Буњаковец, има потреба од Асистент за продажба.

Сите заинтересерани да пратат CV со слика на маил

[email protected] 

Ако си колегијална, вредна личност, спремна да работиш во тим и ти треба редовна плата. Пријави се !

Боди Лајн Фешн е компанија која успешно работи веке 28 год на нашиот пазар. Важиме за компанија која вработува и се грижи за своите вработени да имаат редовно примање и доплнителна награда. Се со цел да се мотивираат сите за повеке придонес и убава взаемна соработка.