Персонал во кујна

Groovelyn е бар со кујна во Кисела Вода и има потреба од пријатен и пријателски настроен персонал

  • Помошник/помошничка во кујна

Јавете се на 078 577 595 за да закажеме разговор.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »