Social Media Account Manager

Активни огласи од Креативна Мисла:

Social Media Account Manager - Web Editor

 

Опис на работното место:​

 • Одговарање на емаил пораки поврзани со објавување на текстовите.
 • Објавување на веќе напишани текстови.
 • Шерување на текстовите на социјални медиуми(Facebook, Instagram, Pinterest).

Потребно знаење:

 • Познавање на Canva i Photoshop.
 • Основно познавање на SEO (search engine optimization) (Не е морално следи кратрка обука).
 • Познавање на Microsoft Office пакетот (Word, Excel)
 • Самоиницијативност и самостојност во работењето.
 • Работа од канцеларија.

Следува обука во траење од 5 дена.

Работно време: Понеделник – Петок од 09:00 до 17:00 часот.

Ние ви нудиме:

 • Редовни месечни примања.
 • Пријатна атмосфера.
 • Мотивирачки бонуси за работна успешност;
 • Обуки за личен развој.

Доколку сте заинтересирани испратете го вашето CV  на емаил:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »