Текстилни работници

 • Објавен на 2.2018
 • CrossTeks
 • Активен до 16.02.2018
 • Позиција: Текстилна индустрија
 • Локација: Скопје

Нова конфекција која работи со странски партнери и шие женска модна конфекција, лоцирана во Скопје има потреба од текстилни работници на следниве позиции:
 

 • Шивачки
 • Бригадирки
 • Пеглачки
 • Рупичарки
 • Копчарки


Ние нудиме:

 • Пријатна работна атмосфера;
 • Доусовршување и можност за напредок;
 • Редовна исплата на плата и платени придонеси;
 • Платена прекувремена работа;
 • Процес на работа по странски стандарди.


Предност имаат лица со искуство.
 

Пријавување на тел број 072522808 или cteks@yahoo.com
 

КЛИКНИ