ГОТВАЧ / ПОМOШНИК ГОТВАЧ

  • Објавен пред еден месец
  • Fitness House
  • Активен до 10.06.2020
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

FITNESS HOUSE има потреба да го дополни тимот со:

 

ГОТВАЧ И ПОМOШНИК ГОТВАЧ

 

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

  • Професионалност и желба за работа во реномиран угостителски објект;
  • Ведар дух и колегијалност;
  • Флексибилност за работа во различни смени.

 

Заинтересираните кандидати да достават своја биографија / CV на filip@fitnesshouse.mk со назнака "За помошник готвач".

Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски

КЛИКНИ