FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Стоматолошка ординација има потреба од стоматолошка сестра

  • Објавен пред 4 месеци
  • Dentisimo Implant
  • Активен до 09.11.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Стоматолошка ординација Дентисимо Имплант има потреба од медицинска сестра со положен државен испит ( може да има завршено средно лаборант), пријавена на полно работно време.

КЛИКНИ