Магационер – Дистрибутер

За компанијата: Компанијата Аполло е брзорастечка компанија која се занимава со големопродажба и малопродажна, воедно и е дел од меѓународната компанија Аполло. Во своја сопственост ги има малопродажната продавница Бејби... повеќе за компанијата »

Магационер – Дистрибутер

Доколку сте позитивна личност, насочена кон напредок, со искуство во областа магацин или дистрибуција, доколку сте организирани и одговорни, Вие сте вистинската личност за нашиот тим.

Опис на работно место:

 1. Врши прием и складирање на примената стока
 2. Спроведува активности поврзани со попис на стоката
 3. Ја подготвува роба по претходно добиени налози од Раководителот на магацинот
 4. Врши достава на стоката до соодветниот клиент

Квалификации:

 • Минимум 3 години работно искуство во областа дистрибуција/магацин
 • Конкретни искуства од области поврзани со опис на работно место
 • Стремеж кон постигнување цели, мотивираност, одговорност и професионален пристап
 • Комуникативност, став, колегијалност
 • Иновативност, брзина, точност, прилагодливост, достапност, снаодливост

Нудиме:

 • Вработување на одредено, а потоа и на неодредено време
 • Работа во млад и креативен тим во пријатно и динамично опкружување
 • Интерактивно работно место со многу можности за напредување и изразување на сопствениот став
 • Редовни и мотивирачки месечни примања

Работното место е во компанијата која е со седиште во Скопје, а својата пријава за вработување испратете ја на македонски и англиски јазик, најдоцна до 10.10.2023 на email:  [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »