Асистент за продажба

За компанијата: Нашиот тим е тука да ви помогне со креирање на вaшиот совршен простор .... повеќе за компанијата »

Приклучи се кон тимот на Тhink House of Furniture

THINK Вработува асистент за продажба

Опис на работното место:

  • Услужување на купувачите
  • Вложување труд за достигнување на месечни и квартални цели и таргети во продажбата
  • Прием и изложување на робата
  • Следење на асортиманот и залихите
  • Водење на пропратна документација
  •  Работа на каса

Кандидатите треба да поседуваат:

  • Комуникативност, желба за работа во делот на дизајнот и продажба на мебел
  • Одговорност и организираност во работата

Нудиме конкурентна почетна плата, плус месечни бонуси во однос на остварени таргети.

Работните услови опфаќаат 40 работни часа неделно со работа во смени.

Испратете го вашетп СV на  [најави се за да го видиш е-маилот] во рок од 7 дена од објавувањето.Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »