Продавач-магационер

  • Објавен пред 4 месеци
  • КАПИТОЛ ДООЕЛ
  • Активен до 14.07.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Велес

Кандидатот треба да поседува возачка дозвола Б категорија, да поседува вештини за работа со компјутер, би било предност да може да ракува со виљушкар.

За дополнителни информации контакт телефон 078252375 Александар.

КЛИКНИ