Radbourd програма за стипендии

  • Објавен пред 10 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 01.04.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Radbourd програмата за стипендии е креирана за талентирани студенти од европските земји што не се членки на Унијата за магистерски студии на Radbourd University. Кандидатите може да аплицираат за студии од повеќе области, а крајниот рок за пријавување е 1 април, 2017 година.

Повеќе информации прочитајте ОВДЕ.

КЛИКНИ