Senior SAP accountant

Составуваме меѓународен тим од SAP специјалисти за специјални задачи во регионот.

Многу од реномирани компании за кои ќе се грижите наскоро ќе дознаат за вас. Загарантирани се одлични услови за работа, личен буџет за образование и стимулативен надомест. И, се разбира, компанија од искусни колеги кои ќе ви помогнат да го направите вашиот тим првото нешто на што помислуваат компаниите кога им треба специјалист за SAP.

 

ЗА НАС

Unija Smart Accounting е меѓународна сметководствена фирма која нуди висококвалитетни услуги во областа на сметководството, консалтинг и напредни ИТ решенија. Нашите клиенти се водечки меѓународни и локални компании на кои им е потребна супериорна и сигурна поддршка. А нашите колеги се водечки експерти во своите области и со редовно, систематско образование, се грижиме да остане така. Нашата амбиција е да обезбедиме инспиративна работна средина и висока деловна култура.

 

РАБОТА

Како виш сметководител - специјалист за SAP, ќе бидете задолжени за регионални проекти.

Вашата работа исто така ќе вклучува:

• контрола на пресметката и исправноста на пријавите за ДДВ и другите обрасци

• активна работа во SAP средина

• контрола на точноста на бруто билансот

• секојдневна комуникација со клиентите

 

ПРИДОБИВКИ

Вработените во групацијата на Unija имаат многу придобивки кои ни овозможуваат да напредуваме професионално и лично. На овој начин можеме подобро да се грижиме за квалитетот, односите се многу подобри, а работата е едноставно попријатна. На сите вработени им нудиме:

• личен годишен буџет за образование,

• кредит во вредност од 50 евра месечно што може да се користи по избор, на пример за фитнес или учење странски јазици или нешто друго што ви овозможува да растете лично,

• редовно и стимулативно плаќање за извршување на работата,

• систематска грижа за можностите за професионален развој и напредување,

• учество на годишни меѓународни регионални спортски игри,

• организирани патувања, екскурзии и собири,

• можност за работа во хибридна средина,

• повремено можете да работите во која било единица на Унија во регионот, од Љубљана и Загреб, до Белград и Подгорица, дури и во Тиват.

 

ПОСЕБНИ БЕНЕФИТИ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

• Хибридно работно место

• Променлив надоместок

• Флексибилно работно време

 

КОГО ОЧЕКУВАМЕ

Очекуваме да се радувате на предизвиците и работата на проекти, дека сакате систематски и редовно да добивате дополнително образование и дека сте подготвени за напредување во кариерата.

 

ШТО ОЧЕКУВАМЕ

• најмалку 3 години работно искуство

• добро познавање на програмата SAP

• познавање на англиски јазик
 

ЛОКАЦИЈА

Позицијата виш сметководител - специјалист за SAP се наоѓа на 8ма Ударна бригада бр. 39, Скопје. Секако, постои и можност за работа на далечина или хибридна работа.

 

АПЛИЦИРАЊЕ

Очекуваме вашата апликација на [најави се за да го видиш е-маилот] најдоцна до 30.11.2022.

 

СЛЕДНИТЕ ЧЕКОРИ

Во врска со вашата апликација, ќе ве контактираме најдоцна до 10 ноември 2022 година. Доколку вашата апликација ги исполни нашите очекувања, со задоволство ќе ве поканиме на интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »