Персонал за работа

Активни огласи од Sarajeva Steakhouse:

Персонал за работа

Дајмонд мол, Ист гејт мол и Сити мол

  • Шанкери,
  • Келнери,
  • Садомијачи,
  • Салатери,
  • Помошник готвач,
  • Скараџија,
  • Готвач

Контакт: 078 333 370

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »