Келнер/ка

(преземи го огласот како слика)

 

Ресторан Канцона има потреба од КЕЛНЕР

  • Плата редовна и солидна.
  • Одлични услови за работа.

Контакт телефон : 075 430 334

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »