Готвач

Активни огласи од Александрија А ДООЕЛ Скопје:

Пица мајстор - Шеф менаџер - Шанкерка - Келнери - Готвач/помошник во кујна

Ресторан БУКЕТ има потреба од готвач со искуство.Информации во ресторанот или на телефон 075-355-315.

КЛИКНИ