IT лице

Фибула Ер Травел има потреба од IT лице кое ќе може навремено и одговорно да ги исполнува следните работни обврски:

 

Работни обврски:

 1. Креирање на веб банери
 2. Дополнување на Facebook и Instagram фан страната со понуди и информации
 3. Дизајнирање на постери, билборди, Roll Up банери, флаери, каталози, ценовници и штандови
 4. Користење на системот TourVisio
 5. Менаџирање на веб страната
 6. Одржување компјутерска опрема и мрежи (хардвер и софтвер)
 7. Помагање на колегите во нивната област кога е потребно
 8. Видео реклами

 

Кандидатите треба да имаат:

 • Основни компјутерски познавања (Windows, Office)
 • Познавање на алатки за обработка на слика (Photoshop или слично)
 • Познавање на англиски јазик

 

Познавањето на други софтверски алатки ќе се смета за предност.

Претходно работно искуство не е задолжително, но ќе се смета за предност.

 

Ако сте заинтересирани да станете дел од тимот на Фибула Ер Травел испратете го вашето CV на e-mail адреса: vrabotuvanje@fibula.com.mk

КЛИКНИ