Инструктор/Демонстратор за програмата сува градба

За компанијата: Присутни сме во градежништвото повеќе од 80 години. Со своите системи нудиме модерни, квалитетни решенија за уредување на вашите градби. Со фантастичниот материјал, гипс, создаваме удобност во просториите за живеење и работа. Кнауф значи иновација и квалитет. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 6 дена
 • Knauf Македонија
 • Активен до 01.11.2021
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Knauf Македонија:

Комерцијално технички советник

(преземи го огласот во Word)

Оглас за Вработување @ КНАУФ Скопје

За Кнауф:

Ние сме еден од водечките светски експерти за градежништво и иноватори во областа на современите системи за гипс плочи, изолација и градежни материјали. Без оглед на структурата или градежниот проект – Кнауф реализира – за и со своите клиенти. Кариера во Кнауф значи интересни и динамични работни места на локално и меѓународно ниво. Со 250 производствени капацитети и продажни мрежи во над 86 држави, како и 35,000 вработени ширум светот, групацијата Кнауф е без сомнение глобален лидер на пазарите во Европа, САД, Јужна Америка, Русија, Азија, Африка и Австралија.

Ви нудиме можност за вработување како

Инструктор / Демонстратор

за програмата сува градба

на територијата на Република Северна Македонија

Краток опис на работата:

 • Организација на обуки, семинари и презентации за сите целни групи
 • Организирање и изработка на мустри на објекти и продажни места
 • Техничка поддршка на објекти
 • Професионално советување и сервисирање на постоечките купувачи / изведувачи
 • Воспоставување и одржување на добри деловни односи со монтери за сува градба

Потребни квалификации:

 • Завршено минимум средно образование, пожелно е техничка насока
 • Минимум 3 години практично работно искуство од областа на сува градба
 • Претходно работно искуство во продажна компанија ќе се смета за предност
 • Одлично познавање на производите и на пазарот
 • Солидно познавање на MS Office пакет
 • Пожелно е познавање на англиски јазик
 • Возачка дозвола од Б категорија

Потребни вештини и способности:

 • Комуникациски вештини и способност за вршење презентации
 • Ориентираност кон купувачите и кон остварувањето на резултати
 • Подготвеност за работа на терен
 • Работа во тим

На кандидатите им нудиме:       

 • Компетитивна плата
 • Динамична работа во брзо растечка, глобална компанија
 • Пријателска работна атмосфера
 • Работа со тим од професионалци и индивидуалци кои веруваат во интегритет, тимска работа и отворена комуникација
 • Можност за внатрешни и надворешни обуки за усовршување во областа

Доколку сакате да работите во меѓународна компанија со можности за личен и професионален развој, Ве повикуваме да ја испратите Вашата професионална биографија (CV и мотивационо писмо) најдоцна до 01.11.2021 на [најави се за да го видиш е-маилот] . Кандидатите кои ги исполнуваат условите и кои ќе достават комплетна документација ќе бидат повикани на интервју.