Консултант за продажба во Cevahir Mall

Плата 27.500 ден.

Активни огласи од Друштво за трговија и услуги ЏЕВАХИР РЕТАИЛ ГРУП:

Консултант за продажба во Cevahir Mall

(преземи го огласот како слика)

Опис на работата:

 • Задоволување на барањата на клиентите во хармонија со целиот тим на продавницата,
 • Директно справуваќи се со клиентите, да ги пренесе сите технички информации за производот и да се изврши продажбата,
 • Постигнување на месечни и периодични цели за продажба,
 • Следење на производи и залихи,
 •  Придонесување за изглед на продавницата складно на визуелните прописи,

Поцакувани вештини и стручности;

 • По можност искуство во малопродажба,
 • Компатабилност со флексибилно работно време
 • Висока способност за перцепција, добро развиени вештини за комуникација и убедување,
 • Способност да дејствува ориентиран кон продажба,
 • Компатабилност со тимска работа,
 • Внимателен и активен,
 • Способност за превземање на одговорност и користење на иницијатива,
 • Да обврне внимание на личната хигиена,

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »