ТУРИСТИЧКИ РАБОТНИЦИ ОХРИД

  • Објавен пред 7 месеци
  • Фибула Ер Травел Дооел
  • Активен до 13.02.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Охрид

ФИБУЛА ЕР ТРАВЕЛ ОХРИД има потреба од вработување на хотелски претставници и туристички водичи/пратители. Задолжително познавање на англиски јазик. Предност ќе имаат кандидатите со познавање на Полски, Холандски и Француски јазик. 

КЛИКНИ