Општ работник

  • Објавен пред 5 месеци
  • CASTINVEST
  • Активен до 16.11.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од CASTINVEST:

Фарбари

Доколку сакате предизвик, а имате знаење и желба за развој и усовршување, CASTINVEST ве повикува да се придружите на нашиот тим. Ние произведуваме висококвалитетни производи за странскиот и домашен пазар. Да го вградиме во производите нашето знаење, искуство, младост и талент – да излееме македонски производи со беспрекорен квалитет, ЗАЕДНО ДА ЈА ИЗЛЕЕМЕ НАШАТА ИДНИНА.

Доколку имате:

  • Средно техничко образование, или
  • Друго средно образование со искуство во производство.

Имате познавање од:

1. Работа со рачен алат,

Аплицирајте за работните места на:

Општ работник

Преку испраќање на ваше CV на hr@castinvest.mk или испраќање на адреса Castinvest, ул. Перо Наков, број 120, 1000 Скопје.

НИЕ НУДИМЕ:

  • Привлечни плати,
  • Организирана исхрана,
  • Модерна работна култура.
КЛИКНИ