Општ работник во производство/печатница

  • Објавен пред 11 месеци
  • Бродвеј Дооел
  • Активен до 16.01.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Со и без работно искуство

Работа во делот на производство:

  • пакување
  • организација на работен и магацински простор
  • распределба на репроматеријал и готови производи
  • утовар и истовар на роба

Возачка дозвола Б катерогија се смета за предност

Работно време: 08:00 - 16:00

Плата: 15,000 денари

Вашите CV-a испратете ги на следната е-маил адреса: contact@broadway.com.mk

КЛИКНИ