За работа во аптека трета смена - Тафталиџе

  • Објавен пред 9 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 17.05.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Еурофарм:

За работа Во аптека Оризари, Кочани

Се бара фармацевтски техничар и дипломиран фармацевт за работа во аптека Еурофарм Тафталиџе, ноќна смена.

CV на eurofarm@eurofarm.com.mk

Со назнака : за трета смена

КЛИКНИ