Фармацевт и фармацевтски техничар

 • Објавен пред 4 месеци
 • Еурофарм
 • Активен до 24.08.2019
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Цела Македонија

Фармацевтската компанија ЕУРОФАРМ е основана во средината на 2000-та година, кога во Скопје е отворена првата аптека од ланецот аптеки ЕУРОФАРМ. Од тогаш до денес евидентен е постојан подем во развојот и унапредувањето на компанијата. Денес Еурофарм е компанија во чии склоп влегуваат 101 аптека ширум Македонија и веледрогерија која е високорангирана според прометот со лекови на територијата на Р.Македонија. Бројот на вработени исто така е во постојан пораст. Во нашата компанија моментално се вработени 410 лица од најразличен профил (215 од нив се дипломирани фармацевти а останатите се фармацевтски техничари и друг технички персонал).
Активно сме вклучени и во подршка на научните и културните настани во Р.Македонија преку подршка на социо-хуманитарни акции и институции.
Во моментов имаме потреба од проширување на својот тим, на позиција

Дипломиран фармацевт или Фармацевтски техничар за Скопје ( Чаир, Центар, Бардовци) , Струга, с.Оризари ( Кочани), с.Ерџелија

Потребни квалификации:

 • ВСС / ССС фармацевтски факултет или средно фармација
 • Работа со компјутери

Посакувани карактеристики:

 • Развиени комуникациски особини
 • Стручност и елоквентност
 • Одговорност
 • Флескибилност за соработка на широк профил на луѓе
 • Професионален и љубезен однос
 • Позитивен став
 • предност искуство

Сите заинтересирани кандидати нека ги достават своите CVа на следната е-маил адреса eurofarm@eurofarm.com.mk, со назнака за работа во аптека и локацијата за која конкурираат

КЛИКНИ