Специјалист за корисничка поддршка - Тетово

Плата 50.000 ден.

За компанијата: Concentrix is a globally successful outsourcing service provider. Our worldwide locations are already characterized by highly diverse customer service staff. Concentrix welcomes different cultures and... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Concentrix North Macedonia:

Kundendienstspezialist – Tetovo

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »