Шанкер на бифе со готова храна

  • Објавен пред 9 месеци
  • Шин Хаи
  • Активен до 09.11.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Кинески Фаст фуд Star Ocean има потреба од шанкер на бифе со готова храна со познавање на англиски јазик

 

Плата 24.000 денари.

КЛИКНИ