Асистент за Продажба

  • Објавен пред 4 месеци
  • Пантер Факс ДООЕЛ
  • Активен до 16.08.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Пантер Факс ДООЕЛ:

ТЕХНИЧКИ СЕРВИСЕР - ЕКОНОМИСТ ВО АДМИНИСТРАЦИЈА

Асистент за продажба

продавница за модна гардероба коза и халјини за свецени приолики

ФЕШН 4 ју лептокарија

потребно соодветмно искуство 

познаванје на модни трендови работа на пц реклами на фб и друго

работа на програма на ПС 

средно или друго образование

работа на фискална каса

КЛИКНИ