Возач - Дистрибутер

Компанијата „Виндија Интернационал“ согласно моменталните теренски потреби распишува оглас за вработување на возач дистрибутер   ,во Р. Македонија.

Сите заинтересирани кандидати кои ги поседуваат следниве квалификации можат да се јават на огласот најдоцна до 28.04.2017.

  • Средно образование;
  • Поседување на возачка дозвола Ц категорија;
  • Работно искуство (предност-работа со храна и прехранбени производи);
  • Тимски дух.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат условите може да ги испратат своите биографии (CV ) со слика на е-меил адреса: info@vindija.mk

КЛИКНИ