Business development assistant

Business development assistant (m/f)

Дали имате искуство во воспоставување контакт со вонземски цивилизации? Неуспешно? Тогаш вие сте вистинскиот избор за нас.

Вашето искуство ќе ни биде од голема помош. Контактите што ги воспоставуваме овде се многу попријатни и ги има многу повеќе. Исто така, не го бараме целиот универзум, туку само локалниот пазар. Тука сигурно ќе бидете поуспешни. Ќе ни биде мило ако не контактирате за да започнете.

 

ЗА НАС

Unija Smart Accounting е меѓународна сметководствена фирма која нуди висококвалитетни услуги во областа на сметководството, консалтинг и напредни ИТ решенија. Нашите клиенти се водечки меѓународни и домашни компании на кои им е потребна одлична и сигурна поддршка. Нашите колеги се водечки експерти во своите области, а со редовнa, систематскa едукација, се грижиме да остане така. Нашата амбиција е да обезбедиме инспиративна работна средина и висока деловна култура.


РАБОТНО МЕСТО

Како асистент за развој на бизнисот, ќе го анализирате пазарот, ќе ги идентификувате потенцијалните клиенти и ќе комуницирате со нив.

Вашата работа исто така ќе вклучува:

• координација и комуникација со нашите регионални тимови за продажба и маркетинг,

• подготовка на понуди,

• учество на состаноци за продажба заедно со менаџерот на земјата и директорот за продажба.

 

ПРИДОБИВКИ

Како вработени во Групацијата Унија, имаме бројни поволности кои ни овозможуваат професионален и личен напредок. На овој начин можеме подобро да се грижиме за квалитетот, односите се многу подобри, а работата е едноставно попријатна. На сите вработени им нудиме:

• личен годишен буџет за образование,

• систематска грижа за можностите за професионален развој и напредување,

• учество на годишни меѓународни регионални спортски игри,

• организирани патувања, екскурзии и собири,

• можност за работа во хибридна средина,

• повремено можете да работите во која било единица на Унија во регионот, од Љубљана и Загреб, до Сараево и Подгорица, дури и во Тиват.


ПОСЕБНИ БЕНЕФИТИ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

• Променлив надоместок

• Флексибилно работно време

• Хибридно работно место

 

ШТО ОЧЕКУВАМЕ

• добро познавање на англискиот јазик

• познавање на српски јазик е предност

• возачка дозвола Б категорија

 

КОГО ОЧЕКУВАМЕ?

Сакаме динамична, самоиницијативна и одговорна личност обучена за деловна комуникација. Искуство во областа на сметководството и консалтинг е пожелно, но не е услов. Дури и ако сè уште не сте стапиле во контакт со вонземски цивилизации, ќе ни биде мило ако не контактирате.

 

ЛОКАЦИЈА

Позицијата асистент за развој на бизнис се наоѓа на ул. 8-ма Ударна бригада бр. 39, 1000 Скопје.

Вашите CV испратете ги на [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »