Codognotto Transport Manager

  • Објавен пред 6 месеци
  • Стелвио Груп
  • Активен до 28.01.2020
  • Позиција: Образовен кадар
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Станете дел од групата на Codognotto
 Codognotto Group е една од водечките европски компании во областа на транспортот и логистиката која потекнува од Италија и има канцеларии низ цела Европа и пошироко .
.Има потреба од млади лица во своето преставништво во Скопје кои имаат познавање од италијански и анлиски јазик со претходно искуство за организирање, водење транспорт, шпедитерски услуги и комуникација со клиенти како во Македонија така и во Европа .
Исто така е потребно познавање од Тимоком, Телерут, Шпедитор Нет и сл.
Дополнителна предност имаат оние кандидати кои освен горенаведените два јазици познаваат и некој друг странски јазик.


Испратете ваше CV на
bojan.spiroski@codognotto.com

КЛИКНИ