Референт за осигурување

 • Објавен пред 2 недели
 • Уника АД Скопје
 • Активен до 26.11.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Друштвото за осигурување УНИКА  АД Скопје има потреба од референт за осигурување во Сектор за имотни осигурувања .

ОСНОВНИ ОДГОВОРНОСТИ

-комуникација со клиенти

-изготвување на понуди за осигурување

-изготвување на полиси за осигурување

-водење на евиденции и статистики

-др.работи

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • високо образование ( Економски Факултет, Факултет за осигурување )

 • искуство во областа на осигурување мин 3 години

 • одлично познавање на англиски јазик

 • познавање на германски јазик -

 • организациски вештини и тимска работа

 • НАДОМЕСТ НА ПЛАТА

 • почетна нето плата 20.000 денари

Сите заинтересирани кандидати да го испратат своето CV на info@uniqa.mk најдоцна до 01.12.2020 година.

Со испраќање на Вашето CV сметаме дека сте согласни да ги чуваме и обработуваме Вашите лични  податоци согласно нашите идни потреби во согласност соодредбите на Законот за лични податоци.

Апликациите на кандидатите кои не ги исполнуваат барањата нема да бидат разгледувани.

КЛИКНИ