Шанкер\ка

  • Објавен пред 2 недели
  • ОПУС - ИЗЗИ ДОО
  • Активен до 03.12.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

ИЗЗИ кафе кој се наоѓа во ТЦ Зебра - Капиштец има потреба од шанкер\ка со работно искуство. Придружи се во тимот на ИЗЗИ.

Бр.за контакт: 078 383 300

КЛИКНИ