Profex Consulting: Книговодител-Сметководител

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 31.01.2017
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Друштвото за книговодствени услуги „Профекс Консалтинг“ има потреба од една стручна сметководителка со работно искуство.

Почетна плата:15.000 денари.

CV-то да се прати на е-маил адреса: kontakt@profex.com.mk 

ТЕЛЕФОН: 075/458-305

 

КЛИКНИ