Продавач/ка на користени возила

Работно место Продавач на Користени возила

Главни работни задачи и обврски:

 • Продажба и набавка на користени возила од различни брендови
 • Креирање на позитивен впечаток при интеракција со посетител/ презентација на производот и условите за продажба според процедурите на компанијата
 • Обсервација на посетителите и асистирање во делот на нивните потреби со цел постигнување на врвна клиентска услуга и клиентско задоволство
 • Грижа за користените возила во делот на нивната изложеност, среденост според стандардите на компанијата
 • Водење на извештај за дневни посети во продажниот салон
 • Административни работи поврзани со користените возила

Образование и искуство

 • Минимум ССС
 • Познавање на работа со компјутери и англиски јазик
 • Искуство во продажба

Вештини

 • Позитивна и енергична личност која е подготвена да работи со таргети и нивна реализација
 • Комуникациски вештини
 • Умешност за тимска работа
 • Личност која сака да се надоградува и усовршува
 • Возачка дозвола, Б категорија

Ве молиме испратете CV  на [најави се за да го видиш е-маилот]

На интервју ќе бидат повикани кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.

Огласот е отворен до 22/03/2023

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »