Микеи Интернационал ДОО Скопје: Работник за обезбедување

Работник за обезбедување

Реномирана фирма од Скопје МИКЕИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ вработува:

РАБОТНИК ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование
  • Со или без работно искуство на иста или слична дејност
  • Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност
  • Возраст од 25-55 години
  • Поседување на возачка дозвола (Б категорија)
  • Поседување на лиценца ќе се смета за предност

Личен профил:

  • Професионален однос кон работата
  • Одговорна, лојална, доверлива личност
  • Позитивен став и енергичност

Доколку сте заинтересирани испратете ја Вашa биогарфија со фотографија на е-маил:  [најави се за да го видиш е-маилот]

За повеќе информации јавете се на тел. 02523-523 секој работен ден од 8:30 до 16:00 часот.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »