Хаус Мајстор - Техничар

За компанијата: Главните активности на компанијата се изнајмување и управување со имот. повеќе за компанијата »

Граве Имоти ДООЕЛ Скопје објавува конкурс за следното работно место:

Хаусмајстор-техничар (машинска или електро струка)

Вашите работни обврски се:

 • Контрола на механички и електрични инсталации (котел, пумпи, чилер, осветлување итн.) основно познавање
 • Мали електрични поправки (осветлување, прекинувачи, приклучоци, осигурувачи итн.)
 • Инсталација и демонтирање на сифони, чешми, одводи и други ситни поправки на водоводни инсталации
 • Надзор и активно учество во работењето на надворешните добавувачи и сервисери
 • Грижа за животната средина и зелените површини

Доколку ги поседувате следните квалификации:

 • Работно искуство во извршување на слични работи на деловни или стамбени објекти
 • Основни познавања од машинските инсталации, водовод и електро и искуство со работа со нив
 • Самостојна работа на помали поправки и соработка со други колеги
 • Основно познавање на завршни работи во градежништвото (керамички, водоводни и електрични инсталации, бојадисување, ГК ѕидови)
 • Проактивен и посветен пристап кон работата
 • Организација и склоност кон тимска работа
 • Доказ за неосудуваност
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија ќе се смета за предност

Со работа во Граве Имоти Скопје ќе добиете…

 • Договор во реномирана Австриска компанија
 • Плата според проактивност и посветеност во работата. Бонус плата секоја година доколку се постигнат зацртаните цели
 • Уредно пријавување на плата, годишен одмор, регрес и се останато според законот
 • Можност за унапредување и награди за постигнатите резултати
 • Можност за континуирано усовршување преку учење на нови знаења и вештини
 • Искуство со работа во општествено одговорна компанија
 • Корпоративно градење тим и други тимски активности

Испратете ја Вашата професионална биографија на следната e-mail адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »