ТУРИСТИЧКИ РАБОТНИЦИ ОХРИД

  • Објавен пред 2 месеци
  • Фибула Ер Травел Дооел
  • Активен до 31.05.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Охрид

ФИБУЛА ЕР ТРАВЕЛ ОХРИД има потреба од вработување на туристички претставници во Охрид со одлично познавање на Холандски јазик.

 

CV да се испраќа на e-mail адреса: fibulaohrid@t.mk

КЛИКНИ